Треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик похвали своите момчета след победата с 3:1 над Тотнъм, която се оказа историческа. Баварците станаха първият германски клуб, който печели всичките си мачове в груповата фаза на Шампионската лига.

"Искам да отправя голям комплимент към отбора, който показа реакция след двете нещастни загуби в Бундеслигата. За нас беше важно да продължим да играем по същия начин, както досега - да се защитаваме смело и да се опитаме да поставим съперника под напрежение с агресия в офанзивен план", коментира Флик.

"И в този мач не всичко беше супер за нас, но ние победихме и това е знак, че вървим на правилния път. Това трябва да продължи по този начин. Сега ни остават три мача до зимната пауза и е необходимо да останем пределно концентрирани в тези двубои."

"След всеки изминал мач натоварването върху футболистите ставаше все по-голямо, затова трябва много внимателно да изберем стартовия състав за събота. Трябва да вземем трите точки срещу Вердер Бремен", допълни специалистът.