Треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик е бесен на ръководството и може да напусне в края на сезона дори при предложение да остане, гръмна списание "Шпорт Билд".

Според авторитетната медия наставникът изобщо не е щастлив от решението на босовете неговото бъдеще на стадион "Алианц Арена" да се обсъди чак през месец май.

Президентът Херберт Хайнер вече заяви, че именно тогава ръководството ще покани Флик на разговор, на който ще стане ясно дали той ще получи нов договор.

Баварците искат да видят как Ханзи ще води отбора по време на важните битки в Шампионската лига и дали ще изведе отбора до осма поредна титла в Бундеслигата. Флик не се чувствал оценен и е готов да преговаря с други клубове. 

Шефовете са готови да направят компромис и да дадат нов договор на специалиста в края на месец март или в началото на април. Само при условие, че Байерн е все още в ШЛ и на върха на класирането в Бундеслигата.

Едно е сигурно - Флик никога повече няма да работи като помощник. Бившата дясна ръка на Йоги Льов в Бундестима и Нико Ковач в Мюнхен е твърдо решен да бъде само старши-треньор.