Новият треньор на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман мрази да губи и няма търпение да изведе клуба до серия от трофеи. Младият специалист направи фалстарт, след като в четирите летни контроли регистрира реми и три поражения.

"Всеки знае, че още като футболист мечтаех да играя за този клуб. Не се получи, но сега съм много близо до мечтата на живота си", коментира 34-годишният наставник пред клубното списание.

"Аз искам да печеля всеки мач, без значение на какво ниво. Мразя безразличието от това дали печелиш или губиш. Ще се чувствам добре чак тогава, когато започна да печеля трофеи. Чак тогава ще съм приет истински в Байерн. Дотогава чувството ще е за нещо незавършено."

"Моето семейство се опитва да ме успокоява с думите "Не се ядосвай, всеки губи". Приемам, че се случва да загубиш, но ако свикна със загубите, тогава вече не съм победител. Може да ми е все едно, ако си пусна някакъв филм. Там нямам влияние. Но ако имам влияние върху нещо, винаги искам да доведа нещата докрай", завърши Нагелсман.