Феновете на германския хегемон Байерн Мюнхен са изплашени след победата със 7:1 над Залцбург тази седмица. Поне що се отнася до фаталистите.

Германският колос размаза австрийските "бикове" в реванша и се класира на четвъртфиналите на Шампионската лига с общ резултат 8:2. Историята обаче показва, че Байерн страда по-нататък в сезон, в който наказва съперник със 7 гола в един мач.

През пролетта на 2009 година баварците размазват Спортинг Лисабон с 12:1, печелейки точно със 7:1 единия от мачовете. После обаче идва онова култово 0:4 в Барселона на четвъртфиналите.

През 2012 година след загуба с 0:1 в първия мач Байерн размазва Базел със 7:0 в реванша също на осминафиналите, но губи финала на свой терен срещу Челси нещастно с дузпи, след като тотално е надиграл "сините" на "Алианц Арена".

През 2015 година със 7:0 (след 0:0 в Украйна) е попилян и Шахтьор Донецк, но на полуфиналите Байерн отново страда срещу Барса, губейки с 0:3 на "Ноу Камп". Успехът с 3:2 в реванша е крайно недостатъчен и баварците отново отпадат.