Резилът на Байерн Мюнхен срещу Виляреал разкъса баварските сърца. Срамното 0:1 в Испания беше последвано от шокиращо 1:1 в Германия, като изравнителният гол за "жълтата подводница" падна в 88-ата минута.

Част от феновете на Байерн реагираха грубо и все още не спират да сипят обиди към две лица: треньора Юлиан Нагелсман и спортния директор Хасан Салихамиджич. Очевидно омразата към Брацо е много по-голяма, защото той е сочен за главния виновник за напускането на предишния наставник Ханзи Флик. Който беше обожаван от феновете...

Вестник "Абендцайтунг" разкри, че семейството на Салихамиджич е получило дори смъртни заплахи. Съпругата Естер Копадо разкри скрийншот в Инстаграм, на който непознат мъж заплашва нея и сина й с нож, ако Хасан не се разкара от Байерн.

Синът на Брацо Ник е част от академията на Байерн, но вече усеща огромното напрежение върху себе си заради фенския гняв към баща му. Младият талант е обиждан с нецензурни думи и изрази, в които се споменават майка му и сестра му като главни лица в сексуални действия...

Както е известно, Салихамиджич е смятан за главен виновник за второто поредно отпадане на Байерн още на 1/4-финалите на Шампионската лига. Той е обвиняван за посредствените покупки, които видимо не могат да вдигнат нивото на отбора.