Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира бъдещето на Садио Мане в клуба. Специалистът каза, че "не може да не се интересува по малко" от слуховете, свързващи Садио Мане с Байерн Мюнхен преди финала на Шампионската лига.

Мениджърът на Ливърпул трябва да е готов да загуби един от най-добрите си играчи в края на сезона. Мане каза по-рано през седмицата, че ще даде "специални" новини относно бъдещето си след финала в Париж.

Това и предложението му, че ще бъде "най-добрият отговор" предизвикаха спекулации, че той ще се съгласи да остане в Ливърпул, но Клоп не беше сигурен, че Мане ще продължи да играе на "Анфилд".

"Това е грешен момент да се говори за това. Където и да играе Садио през следващия сезон, той ще бъде голям играч", каза Клоп.

"Садио със сигурност е в най-добрата си форма. Той е в брилянтна форма. Удоволствие е да го гледам в момента. Футболът го иска много този сезон – невероятно дълъг сезон, много финали и подобни неща, един от най-успешните за него и за нас. Слухове от Байерн Мюнхен - не ми пука в момента. Всички сме изцяло фокусирани върху мача. Садио е изцяло фокусиран върху мача, той знае точно колко е важна за него и колко важна е за нас. Така че без притеснения, напълно нормално е", добави цитираният от БТА Клоп.

Той каза още, че може да се справи със спекулациите около Мане, който помогна на Ливърпул да спечели Купата на Лигата на Англия и ФА Къп през този сезон. Нападателят е изиграл 50 мача, в които е отбелязал 23 гола, и е помогнал на Сенегал да стигне до финала за Купата на африканските нации.

"Не за първи път в кариерата ми преди решаващи мачове се появяват слухове за Байерн Мюнхен. Не съм сигурен какво направих, че се случва, но изобщо няма проблем", каза Клоп.