Спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич, който навремето направи силна кариера при баварците, довери пред германските медии какво са коментирали с наставника на тима Юлиан Нагелсман. Двамата имаха среща след серията от 4 мача без победа в Бундеслигата, предизвикала много критики по адрес на Байерн.

“С Юлиан говорихме по всички теми, касаещи началото на сезона. Обсъдихме и положителните моменти, защото преди загубата от Аугсбург изиграхме няколко силни мача, в които вкарахме много голове. Спечелихме и две срещи в Шампионската лига, при това без да допуснем попадение”, каза Салихамиджич, цитиран от Тема спорт.

“След паузата за националните отбори ще играем много по-добре. Очаквам го и вярвам в това. Футболистите ни притежават качества, характер и манталитет на победители. Мачовете с Байер (Леверкузен), Виктория (Пилзен) и Борусия (Дортмунд) са отлична възможност да покажем различно лице спрямо последните двубои. Трябва да сме агресивни и да действаме с огромно желание и стръв за победа. Важно е също така да сме максиално концентрирани пред противниковата врата”, добави спортният директор на баварците.

Снимка: БГНЕС