Жена, но не съпругата на Хари Кейн, е причината англичанинът да играе толкова силно в Байерн Мюнхен. Партньорството му с германския национал Лерой Сане е плашещо - и в Бундеслигата, и в Шампионската лига. Двамата са сравнявани с баварските атакуващи дуети от миналото.

 

 

Кейн има осем гола, а Сане - пет, за три от които асистира Хари. Как двамата се намериха? Причината за хармонията между тях е перфектният английски на германския бързак. А той е толкова добър не само заради престоя му във Висшата лига в Манчестър Сити, но и заради американската му съпруга Кандис Брук.

"Факт е, че Лерой говори английски като роден език", каза наскоро треньорът Томас Тухел, цитиран от "Труд". Непостоянният Сане имаше много силни мачове, но и много дълги кризи.

Сега няма нито един слаб двубой през кампанията. Освен на терена Сане и Кейн са почти непрекъснато заедно. Кандис вече се сприятели с Кейти, съпругата на Хари. Така шармантната американска се явява най-важната сплав за впечатляващото представяне на Байерн Мюнхен.