Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че отборът му е доминирал през второто полувреме в мача с Ливърпул и нарече футболистите си герои. Червените спечелиха с 2:1 благодарение на автогола на Тоби Алдервейрелд в добавеното време.

"През второто полувреме доминирахме. Не е лесно да дойдеш на "Анфийлд" и да превъзхождаш такъв съперник като Ливърпул. Преди почивката допуснахме гол в момент, който по нищо не предполагаше такова нещо. Това беше тежък момент за нас, но след почивката заиграхме с повече увереност".

"За съжаление загубихме по много нелеп начин. Много е трудно да приемеш такава загуба. Но въпреки това аз се чувствам щастлив, защото показаните емоции и чувства, което ще ни помогнат в бъдеще. От тази гледна точка играчите на Тотнъм са герои", заяви Маурисио Почетино.

Въпреки поредицата от лоши резултати - четири поражения и едно равенство в последните пет мача, Тотнъм все още е в зона Шампионска лига, заемайки 3-ото място с 61 точки. Манчестър Юнайтед има също толкова, а Арсенал и Челси са с по 60.

"Трябва да запазим вярата в собствените си възможности и да продължим да се борим за участие в Шампионската лига. За нашия клуб е важно да остане в топ 4", завърши аржентинският специалист.