Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори пред Novapress.bg след горчивото поражение с 1:2 от Тотнъм късно снощи.

„Не са ни виновни съдиите, виновни сме си самите ние за това отпадане. При 1:0 можеше нещата да се развият по друг начин, но в крайна сметка това е. Отпаднахме. Не искам да давам оценки на играта на отбора, но от това, което чувам, сме играли наистина много добре. Така казват всички“, заяви Крушарски.

„Дали съм очаквал да доведем такъв отбор в Пловдив, когато поех Локото преди няколко години? Естествено! Аз съм оптимист човек и гледам с всичко, с което се захвана, да го докарам до успех. Преди казах, че след петата година е жътвата. В крайна сметка се виждат и резултатите ни в последните години. Европейски турнири, купи, Суперкупи…

„Титлата? Вижте, Лудогорец ще си стъпи на краката. Може да не е в най-доброто си положение, но там се инвестират наистина много големи средства. Ние играем всеки мач за победа, отборът ни е добър. Но в крайна сметка нямаме техните възможности“.

„Не съм си говорил с Жозе Моуриньо преди мача, нито след мача. Видях се с ръководителите на Тотнъм, които дойдоха за срещата и поговорихме за нашето гостоприемство. Да не си мислят хората, че сме аборигени.

Повдигнахме темата и за коментарите на английски фенове на Спърс преди мача, че Локо може да загуби с 0:10.

„Можехме да ги изтряскаме, но сами сме си виновни. Не успяхме“.