Връзката между нападателя на Ювентус Пауло Дибала и певицата Ориана Сабатини е в криза. Причина за обтегнатите отношения помежду им е изневяра на футболиста, пише "Монитор". За нея съобщиха в родната му Аржентина.

Въпреки че източникът е крайно ненадежден, мълвата бързо обиколи жълтите новини. „Брат ми работи в боулинг в Буенос Айрес. Видял е Дибала да се храни с непознато момиче, не с годеницата си“, твърди анонимният източник, цитиран от медиите в Аржентина.

Не се съобщава обаче кога точно е станала засечката. Самите замесени по нищо не показват, че между тях има разрив. Само преди няколко дни Ориана публикува клип, в който 27-годишният футболист едва не й причинява контузия, опитвайки се да я вдигне с една ръка. Видеото обаче беше изтрито от социалните платформи.

Нападателят и певицата, чиято леля е бившата звезда в женския тенис Габриела Сабатини, са заедно вече почти четири години. Запознали се през 2017-а на концерт на Ариана Гранде в Буенос Айрес. Тогава Пауло бил сред публиката, а Ориана подгряваща певица. Тя дори не знаела кой е човекът, който поискал телефона й и се наложило баща й да обяснява.

Подобна изневяра не се случва за пръв път. Преди да се обвърже с настоящата си любима, която наскоро обяви, че е бисексуална, нападателят имаше четиригодишна връзка с телевизионната водеща Антонела Кавалиери. През 2018-а тя даде интервю, в което каза, че няма доказателства за изневяра, но нейни приятелки са го видели в компанията на друго момиче.

„Тъй като Пауло е много известен, има немалко жени, които искат да бъдат с него и е лесно да се запознаят през социалните мрежи. Тогава си казах, че трябва да свикна със слуховете, но накрая нямаше как да продължим и се разделихме“, разказа Антонела.