Фулъм - Манчестър Сити, двубой от 32-ия кръг на английската Висша лига. Стадион "Крейвън Кодитж", 14.30 часа българско време.


Вероятни състави:

Фулъм: Рико, Рийм, Чеймбърс, Брайън, Фосу-Менса, Сери, Ангиса, Киърни, Сесеньон, Бабел, Митрович

Манчестър Сити: Едерсон, Стоунс, Лапорт, Уокър, Зинченко, Гюндоган, Д. Силва, Б. Силва, Сане, Стърлинг, Агуеро


Прогноза на Gol.bg:

Шампионите имат сравнително лесна задача, защото играят срещу изпаднал в тежък нокдаун съперник, който е много далеч от класата им. Домакините обаче нямат нищо за губене и ще се борят със зъби и нокти за спасението си.

В момента столичани са на цели 13 точки от спасителния бряг и на теория могат да изпаднат още в следващия кръг. Сити пък се нуждае спешно от трите точки, за да си върне лидерството, защото в момента има мач по-малко и две точки по-малко от Ливърпул.

Мениджърът на манчестърци Пеп Гуардиола има главоболия, защото разполага само с един напълно здрав централен защитник и това е Аймерик Лапорт. Мениджърът на котиджърс Скот Паркър няма нови кадрови проблеми, но под въпрос е Андре Шюрле.

Фулъм се намира в кошмарна серия, защото загуби последните си седем мача във Висшата лига, изоставайки неизменно още на почивката. Тимът глътна поне по два гола в последните си 11 двубоя в първенството и определено не е във форма.

В същото време Манчестър Сити спечели последните си шест шампионатни двубоя, в които постигна четири сухи мрежи. Шампионите спечелиха последните си седем мача с Фулъм, като винаги вкарваха поне по два гола.

Като цяло манчестърци имат невероятни показатели от края на миналата година насам, защото спечелиха 10 от последните си 11 мача за първенство. Всичко друго освен победа с два гола разлика за гостите може да се счита за изненада.


Резултат: Фулъм - Манчестър Сити 1:3