Ерлинг Халанд очаква Манчестър Сити не само да запази изключително високото си ниво през новия сезон, а дори да бъде по-добър отбор. Норвежецът бе представен днес като ново попълнение пред хиляди привърженици на футболните шампиони на Англия.

"Очакваният ми за новия сезон са да опозная съотборниците ми, да направя здрава връзка с тях и да се забавлявам. Когато го правя, тогава вкарвам най-много голове и печеля най-много мачове. Така просто е по-лесно. Отборът е фантастичен, но трябва не само да запазим нивото, а и да станем малко по-добри", заяви цитираният от БТА Халанд.

Халанд всъщност върви по стъпките на баща си Алф-Инге, който в миналото е играл за Сити и днес присъства на представянето на сина си. 

"Ще бъде интересно, тъй като баща ми е играл тук за няколко сезона. Харесва ми, че ще повторя това, което е правил и той в миналото. Това е нещо наистина специално за мен. Той е моят идол, но такъв е и Агуеро. Нормално е да харесвам повече нападателите, тъй като и аз съм такъв, а Агуеро е добър пример за всеки, който иска да бележи", продължи той.