Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана много разочарован от резултата в мача от 20-ия кръг на Серия А срещу Милан (1:3).

„Представянето ни беше много слабо. Ако погледнете първите два гола, те бяха отбелязани, когато загубихме топката два пъти в елементарни ситуации. Качеството определено липсваше. Не ми хареса работата на рефера и играта на моя отбор.

Липсваше качество и в работата на съдиите. Видях Тами Ейбрахам да направи движение с ръка, но това не беше опит да спре топката. Ако дават за такива неща дузпа, тогава трябваше да го направят за нарушенията срещу Дзаниоло и Ибанес. Или отсъдете три дузпи, или нито една.

В Рома съм от 6-7 месеца, свикнах с това отношение, въпреки че, разбира се, не си струва да свиквам. Не обичам да казвам това, но трябва да отбележа, че не разбрах какво правят съдията и ВАР.

Но няма да отрека, че не играхме по най-добрия начин. Имаме среден състав, така че отиваме в средата на таблицата, където ни е мястото. Направихме много грешки и не беше въпрос на тактика, а на индивидуални решения“, заяви цитираният от "Тема спорт" Моуриньо.