Бившият капитан на Селтик Стилиян Петров изрази подкрепата си за мениджъра на тима Анге Постекоглу, който е под сериозно напрежение след слабия старт на сезона. Гръцкият специалист пое шотландския гранд през лятото, но през уикенда Селтик записа трето поредно поражение като гост в Лигата и се смъкна до шесто място в класирането след шест изиграни мача.

"Всички говорят за слабата форма при гостувания, но това е просто преходен период, през който трябва да се мине. За Анге е трудно да избере най-добрите си играчи и да изведе най-добрия възможен отбор на терена. Ще отнеме време, мисля, че всички очакваха, че този преходен период ще отнеме време", коментира рекордьорът по мачове за българския национален отбор.

"Мисля, че феновете всъщност са доволни от това, което виждат на терена. Той иска от отбора да играе сложен футбол, има много детайли, които трябва да бъдат изпълнени. Той знае, че има да се свърши много работа на терена. Той остава спокоен и знае, че процесът отнема време. Мисля, че феновете на Селтик са готови да му дадат време и анализите да бъдат направени след края на сезона", допълни Петров. /БГНЕС