Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се показа като изключителен джентълмен, след като чистосърдечно призна след отпадането на тима от ПСЖ в 1/8-финалите на Шампионската лига, че Ибра не е заслужавал червен картон.

Португалецът обаче настоя, че Давид Луис трябва да бъде наказан, ако се докаже, че е ударил Диего Коста с лакът. Той призна, че не е видял ситуацията, но журналистите уловиха момента, който не бе видян и от самия рефер в срещата.

Още по темата

 

"Честно казано не успях да видя удара с лакът на Давид, но щом УЕФА го определи за играч на мача се предполага, че не е имало такъв. По тази логика би трябвало да вярвам, че не е имало удар, защото едва ли УЕФА ще даде тази награда за агресия на терена", коментира португалът пред английските медии.

"След като не ни дадоха дузпа поне от дисциплинарната комисия могат да реагират адекватно и да отменят червения картон на Ибра, защото той заслужава да играе на 1/4-финалите, а освен това да накажат Луис, ако се докаже, че е ударил с лакът Диего".

"По мое мнение имаше чиста дузпа за нарушение срещу Диего Коста в наказателното поле и искам за пореден път да кажа, че е просто губене на пари да има съдии зад вратите, защото те така или иначе не правят нищо".

"Ако не могат да видят дузпата от 10 метра, то това е просто загуба на пари, а и на време", завърши ибериецът.