Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан настоява, че неговият отбор не е фаворит в утрешния финален мач срещу Ювентус от Шампионската лига.  

Срещата е в Кардиф от 21:45 часа българско време и предстои да бъде изключително интересна.

"Готови сме за този финал. Работихме толкова усърдно, за да се подготвим и да стигнем до тук. Спечелихме Ла Лига, сега искаме и трофея от Шампионската лига", обяви той на пресконференцията преди мача.

"При нас няма никакъв натиск. Свикнали сме с него и изобщо не ни прави впечатление. Знаете много добре какъв клуб е Реал Мадрид. Винаги казват, че сме фаворити във всеки един финал, но това не е така. Никой не е фаворит в този финал и шансовете са равни - 50:50".

"Наслаждавам се на всеки един такъв миг. Това е фантастично изживяване. Нещо грандиозно е, ще видим какво ще се случи в крайна сметка. Прекрасно е, че отново сме на финал и ще бъде още по-прекрасно отново да го спечелим".

"Роналдо? Той е добро момче, което обаче винаги иска повече. Не се насища нито с тренировките, нито с мачовете. Обичам това негово желание да печели. Очаквам да се получи един наистина прекрасен финал".

"Юве се защитава много добре, но това не им е единствената сила. Те атакуват също така много добре и винаги са имали силни нападатели. Ще бъде трудно, определено".