Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан остана доволен от качеството на футбола от страна на неговия тим при ремито 2:2 срещу ПСЖ, макар че мадридчани изпуснаха нелепо да стигнат до успеха, след като имаха аванс от два гола.

"Все още израстваме и трябва да сме доволни от начина по който изиграхме този мач. Макар и да има разочарование от резултата, ние се представихме наистина страхотно", коментира специалистът на пресконференцията след срещата.

"Това не е голям проблем за мен, трябва да бъдем доволни, че играхме изключително през 80 минути от срещата. Бих се радвал, ако можем да играем всеки път така. Тогава едва ли ще имаме някакви проблеми да си печелим мачовете".

"В първия мач те бяха по-добри от нас, но сега ние бяхме по-добрият отбор. Да, наистина допуснахме два късни гола и изпуснахме победата, но това е футболът. В този турнир и най-малките грешки се наказват".

"Нашите фенове бяха от решаващо значение. Те не ни изоставиха до последната минута. Равенството е разочароващо както за мен, така и за играчите, но съм изключително доволен от момчетата и начина по който се представиха". 

"Имахме шансове да вкараме още попадения, можехме да водим с 4-5 гола, но за съжаление вместо това стигнахме само до реми".