Треньорът на ПСЖ Томас Тухел обясни защо парижани загубиха финала в Шампионска лига от Байерн Мюнхен (0:1). Той защити и двете големи звезди на отбора Неймар и Килиан Мбапе, които през първото полувреме изпуснаха 100%-ви положения да открият резултата.

"Дадохме всичко от себе си. Оставихме сърцата си на терена. Това е, което може да се очаква от един финал, но не и повече. Не можем да променим резултата. Още преди мача си мислех, че първият гол ще е решаващ. В крайна сметка така и стана. Срещнаха се два свръхсилни отбора и единият победи с един гол разлика. Гордея се с манталитета на моя тим и с начина, по който играхме в последните няколко мача. Един треньор не може да иска повече. Да, разочарован съм, но не твърде много", каза Тухел.

"Какво не ни достигна? Това да поведем. Имахме положения, но Байерн вкара първия гол. Убеден съм, че ако ние бяхме открили резултата, щяхме да спечелим с 1:0. Не бяхме достатъчно хландокръвни. Неймар и Килиан Мбапе не могат да вкарват във всеки мач, колкото и да ни се иска", добави треньорът на ПСЖ.