Треньорът на Славия Златомир Загорчич е готов със списък с имена на играчи, които иска да бъдат привлечени през зимата. 52-годишният специалист иска да подсили тима си след Нова година и белите да бъдат още по-конкурентоспособен отбор. Столичани със сигурност ще привлекат централен нападател, пише Тема спорт. Загорчич говори и за очакванията си от гостуването на моряците днес, засипвайки с похвали съперника и треньора им Илиан Илиев.

„Черно море е много сериозен отбор с изключително добър треньор. Ние обаче не се предаваме. Искам да изкопчим нещо на „Тича“. Надявам се на добър завършек на сезона. От понеделник започваме работа по селекцията. Не че досега не вършихме нищо. Позициите, на които искам да привлечем футболисти, са ясни. Вече съм дал и списък с имена. Ще надградим през зимата“, заяви Загорчич пред BgDerby.com.

Сръбският специалист ще търси днес и втората си победа на „Тича“. До момента в шест двубоя, в които той е бил начело на Славия, тимът му е постигал само един успех в морската ни столица – 2:1 на 23 септември 2018 година. Тогава отново на треньорския мостик на моряците е Илиан Илиев, а в герой за гостите се превръща Галин Иванов, донасяйки успеха на тима си. В останалите пет мача столичани достигнаха до три равенства и допуснаха две поражения.

Снимка: Lap.bg