Лекарският щаб на Ботев Пд ще успее да вдигне централния нападател Мартин Секулич за домакинството на Черно море. Мачът на „Колежа“ е в неделя, 31 март, от 16:30 часа. Хърватинът имаше възпален мускул, но ще бъде на разположение на треньора Душан Керкез. Друг е въпросът дали специалистът ще заложи на него или на Георги Николов, пише Тема спорт.

В същото време Ботев може да изиграе доста любопитна контрола. По време на конференцията за биткойн в Мадейра канарчетата размениха фланелки с клуба Реал Бедфорд на Питър Маккормак. „Maккормак отчасти послужи като вдъхновение за нашия клуб да приеме биткойн технологията“, подчертаха жълто-черните. Те анонсираха, че е вероятно да се проведе скорошна футболна среща между двата тима. Отборът на Реал Бедфорд се състезава в Spartan South Midlands Football League. Това е деветото ниво на английския футбол.

В същото време от клуба пуснаха томбола, свързана с колекцията The ₿est is Yet Come. Всеки, който закупи артикул от биткойн серията, ще участва в тегленето на голямата награда, която е 2 билета VIP SkyBox. Победителят ще бъде обявен в средата на месец април.

Снимка: Lap.bg