Капитанът на България Ивелин Попов също коментира предстоящия двубой с Англия на стадион "Уембли" утре.

"Разликата преди 9 години и сега е, че тогава те бяха в Топ 10, а сега са в Топ 2. Националният им отбор обедини цялата нация. Работят интензивно и нещата им се получават много добре", заяви капитанът на България Ивелин Попов, който беше редом до селекционера Красимир Балъков на официалната пресконференция на "Уембли".

"Аз и още един-двама играхме преди 9 години на "Уембли". Това е добра възможност. Ако се представиш добре, вратите може да ти се отворят за голям трансфер и по-добро бъдеще.

Виждат се положителни неща на тренировките. Гледаме много видео, правим тактика. Това, което искаме, го практикуват най-големите отбори. Това е съвременният футбол. Футболът с ритане на топката към централния нападател отдавна отмина", разкрива важни неща капитанът.

След това той си спомни и как е преминал мача преди 9 години с треньор Станимир Стоилов: "Преди 9 години започнахме добре, но получихме ранен гол. При 2:0 имахме две добри положения, а след това пуснахме трети и четвърти гол. Мисля, че Дефоу ни вкара три гола".