Тайсън Фюри, който е настоящият световен шампион на WBC в тежка категория, демонстрира самочувствие и увереност в спечелеването на третата среща с Дионтей Уайлдър, пише Boec.bg.

„Надявам се Уайлдър да направи много повече на ринга, отколкото предишния път. Това беше едностранен побой, но аз обичам истинските предизвикателства.

Не очаквах да приеме трета битка, но той доказа, че греша. Или е мазохист, или просто идва за парите. Защото знае, че не може да спечели. Поне за него този бой ще приключи по-бързо. Този път той няма да издържи седем рунда“ сподели Фюри пред „Daily Mail“, цитиран от „Boxing Scene“.

Припомняме, че Уайлдър загуби световната си титла във втория сблъсък с Тайсън Фюри, провел се на 22 февруари 2020 година. Първата среща не излъчи победител и завърши при равенство.

Третият сблъсък между двамата по план трябва да се проведе на 24 юли в Лас Вегас, Невада.

Дионтей Уайлдър има баланс от 42 победи, 1 равенство (в първия сблъсък с Тайсън Фюри) и 1 загуба (от Фюри – във втората среща за титлата на WBC). Той е спечелил цели 41 успеха с нокаут.

Тайсън Фюри е с баланс от 30 победи и само 1 равенство на професионалната боксова сцена. Той, също както Уайлдър, не се е качвал на ринга от втория двубой между тях.

Снимка: БГНЕС