Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър обявиха официално датата и мястото на третия мач помежду си – 24 юли в Лас Вегас. Новината бе съобщена на пресконференция, която се превърна в типичното шоу, когато двамата се изправиха очи в очи. 

Краля на циганите се появи засмян и гол до кръста, като от време на време танцуваше, докато Бронзовия бомбардировач беше на другата крайност – тъмни очила и нахлупени големи слушалки, заради които не чуваше въпросите и отговаряше само на тези, които му харесваха. 

В крайна сметка двамата се изправиха един срещу друг и се погледната в очите, като представлението „очи в очи“ беше може би най-дългого в историята на бокса. Няколко минути никой от двамата не мръдна, нито каза дума, но в крайна сметка Уайлдър пръв отмести поглед, което докара триумфална усмивка на лицето на Фюри.

„Вече е казано достатъчно, време е да махнем тази глава – отговори цитираният от "Труд" Уайлдър. - Елате на 24 юли, ще има кървища.“

„Колкото до последното, не съм толгова сигурен – парира го британецът. - Чували сме това и преди, но всички знаете какво стана в миналия ни мач. Сега отново видяхме колко е слаб Уайлдър. Той не е готов психически, физически и емоционално за този мач.“

Срещата отново ще е за титлата на Световния боксов съвет (WBC), която бе притежание на Уайлдър. Той я запази след първия си мач с Фюри, когато съдиите дадоха равен резултат, но я загуби във втория, в който Тайсън го нокаутира в 7-ия рунд.