Антъни Джошуа, който е световен шампион на WBA Super, WBO, IBF и IBO, разкри кой ще спечели предстоящия трети сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

„Вие сте толкова добри, колкото е последното ви представяне. Няма значение кой ще победи. Но Фюри спечели последния двубой, така че ще посоча него, защото вие сте толкова добри, колкото е последното ви представяне. Пожелавам успех и на двамата“, сподели Джошуа пред „talkSPORT“, цитиран от Boec.bg.

Тайсън Фюри ще се изправи срещу Дионтей Уайлдър в трети сблъсък между двамата. Срещата ще се проведе на 24 юли в „T-Mobile“ арена в Лас Вегас, Невада.

Припомняме, че Уайлдър загуби световната си титла във втория сблъсък с Тайсън Фюри, провел се на 22 февруари 2020 година. Първата среща не излъчи победител и завърши при равенство.

Междувременно Антъни Джошуа ще спори с Олександър Усик като сблъсъкът между тях ще се състои на 25 септември. Битката е между двама олимпийски шампиони. Срещата най-вероятно ще се проведе на стадиона на футболния отбор Тотнъм като Джошуа ще защитава всичките си титли.