Бившият световен шампион в тежка категория Николай Валуев прогнозира още една интересна среща. Той дава своята прогноза зa боксовата битка между Тайсън Фюри и Деонтей Уайлдър.

Валуев е експерт в професионалния бокс, ММА и UFC, той е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Мачът между Фюри и Уайлдър е в неделя след 04:00 ч. сутринта в Лас Вегас.

Светът на бокса приветства третата среща между Деонтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Уайлдър ще се опита да вземе колана си, но Фюри е готов за това. Психологически той е много по-подготвен от Уайлдър.

Уайлдър ще трябва да извади и покаже козовете на опонента си, не само под формата на своите мощни удари, които притежава. Мисля, че той трябва да играе с асертивна техника, което обаче не можем да кажем за последната му битка. Ще трябва да направи много неща, които не е правил до сега.

Тайсън Фюри разбира всичко това перфектно. Той напълня, за да изглежда още по-могъщ пред опонента си. В същото време мисля, че той не е загубил своята пластичност. Трудно е да се предположи каква тактика ще предприеме Уайлдър.

Нека видим дали Деонтей ще успее да приложи печеливш план. В миналата среща той показа психологическата си непоследователност и затова загуби. Психологически е много трудно да се промениш на такава зряла възраст, така че предполагам, че тук нищо няма да се промени.

Струва ми се, че Тайсън Фюри трябва да спечели тази битка. Нека да гледаме тази прекрасна битка, където е много трудно да се каже на кого съдиите в крайна сметка ще вдигнат ръката. Психологията и изящната техника ще решат всичко. Гледайте бокса, обичайте бокса.