Галерия

Франк Уорън, който е копромоутър на световния шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, изрази мнение, че Антъни Джошуа не трябва да търси моментален реванш с Олександър Усик, защото няма да излезе победител в него.

„Не би трябвало да го прави. Решението си е негово. Ако помисли, ще ни отвори вратата да проведем обединителен двубой (Фюри срещу Усик). Ей Джей трябва да си върне манталитета на победител, преди да проведе реванш срещу Усик“ сподели Уорън пред „SKY Sports“, цитиран от Boec.bg.

Припомняме, че Тайсън Фюри нокаутира в 11 рунд Дионтей Уайдър в главния сблъсък на събитието, който е под номер 3 в срещите между тях. Сблъсъкът беше за световната титла WBC в тежка категория. В срещите между двамата „Циганския крал“ води с 2 успеха, а първия двубой приключи с равен резултат.

Олександър Усик, от своя страна, спечели поясите на IBF, WBA Super, WBO и IBO, надделявайки над вече бившия шампион – Антъни Джошуа след категорично съдийско решение в негова полза.

„Може да се бие с победителя (от Фюри срещу Усик), което все пак ще бъде голяма битка. Мисля, че Усик ще го победи отново. Ако оставаха още 20 секунди, Усик щеше да спре Ей Джей. Той го разклати по-рано и едва не го нокаутира. Следващия път ще поиска да нокаутира Ей Джей. Единственият начин Ей Джей да го победи е да направи онова което Уайлдър направи – да се наложи. Не виждам Ей Джей да печели този реванш“, завърши Уорън.