Боксьорът ни в тежка категория Кубрат Пулев се изсмя на заканите на предстоящия си опонент в битката за "Траяд Комбат". Българинът и Жуниор дос Сантос ще се срещнат в новата дисциплина на 26 февруари в Хюстън, Тексас. Пред "България Днес" бразилецът обяви, че ще набие лошо Кобрата.

Кобрата продължава да води подготовка за боя на любимото си място - високопланинската база Белмекен, която се намира на 2050 метра надморска височина. Той показа и видео, докато шофира по заснежените пътища между Рила и Родопите.

"Почти забравих колко красива е България. Аз идвам... Който иска, нека да ме бие", написа шеговито Пулев, като очевидно думите му са отговор към заканите на бразилския шампион по ММА. Все пак Жуниор дос Сантос отправи и доста комплименти към българския топбоксьор.

"Той е много опитен боец. Адски корав, това се вижда от всички. Удря много здраво. Обича да се бие. Харесва му да бъде на ринга да удря хората и него да го удрят. Също като мен. Ако има някой в ММА света, който може да бие Кубрат Пулев, това е Жуниор дос Сантос. Това ще се случи!"

Снимка: БГНЕС