Съпругата на Тайсън Фюри – Парис подклади допълнително огъня около удължаването на кариерата на световния шампион на WBC в тежка категория. Откакто обяви, че приключва с бокса, „Краля на циганите“ постоянно дава индикации, че мачът с Дилиън Уайт няма да е последен за него. Той обаче също така и натяква, че няма да промени решението си и действително е сложил край на кариерата си.

Всичко това, напълно резонно, кара фенове и специалисти да спекулират около ситуацията. Мнозина са на мнение, че Тайсън ще направи още един мач, като той ще бъде с победителя от реванша между Олександър Усик и Антъни Джошуа. А в тази посока се изказа и неговата половинка.

„Много искам той да се е отказал. Но има нещо, което ми подсказва, че той иска още един мач. Това е женски инстинкт, сякаш нещо го кара да се върне. Надявам се, да не съм права, като негова съпруга. Наистина искам да е приключил, но не съм убедена“, коментира Парис Фюри, цитирана от Boec.bg.

Тя също така напомни и за моментите около тях покрай битките с Дионтей Уайлдър. „След първия мач с Дионтей го умолявах да не се връща на ринга. Но той се би отново. Сега казва, че е приключил, но не мисля, че това ще е краят на кариерата му. Изглежда ще чакаме и ще разберем“, каза още съпругата на световния шампион.

Снимка: БГНЕС