Истинско зрелище и много изненади очакват привържениците на бойните спортове в новото издание на зрелищната международна бойна галавечер SENSHI. Броени дни преди сблъсъка на титани организаторите имат специална изненада за почитателите на силните емоции по случай Black Friday. Новото издание на атрактивното бойно шоу ще се проведе на 3 декември в Двореца на културата и спорта, Варна от 19:00 часа.

До 28 ноември всички привърженици на високия адреналин имат възможност да се насладят на истински боен спектакъл от първи ред и да закупят билети за SENSHI 14 с ексклузивна отстъпка от -40% от мрежата на Eventim.bg.

Организаторите и този път обещават SENSHI 14 да предложи на публиката истинско зрелище, гладиаторски битки, много адреналин и висок боен дух. В международната бойна галавечер на разгорещената арена по правилата KWU Full Contact сили ще премерят елитни бойни звезди от 18 държави, сред които Австралия, Португалия, Испания, Холандия и др.

В непредвидими до самия край двубои изящни бойни техники и желание за победа ще покажат и едни от най-талантливите родни бойци в лицето на Едуард Алексанян, Атанас Божилов и Драгомир Петров. Главната битка за вечерта ще предложи на публиката титаничен сблъсък между Мехмет Озер от Турция и немската бойна звезда Якуб Стубен.

Специални гости на атрактивното бойно шоу отново ще бъдат световни величия в областта на бойните спортове, сред които К-1 легендите Николас Петас и Сам Греко, трикратните и четирикратни K-1 световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, грандиозният шампион от веригата „K-1 Max“ Алберт Краус, Сенсей Юске Фуджи и Сенсей Андрюс Накахара.

Всеки, който иска да се наслади на ожесточените двубои и да се потопи в атмосферата на бойните изкуства по време на 14-ото издание на международната бойна галавечер, може да го направи от първи ред. Билети за SENSHI 14 с ексклузивна отстъпка от -40% могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg до 28 ноември.

Зрелищната бойна галавечер ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

14-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.