Дебора Евора и Монтана Артс ще имат честта да открият бойната галавечер на SENSHI 15 идната седмицата в специален спектакъл във версия KWU Full Contact от категория до 60 кг. при дамите.

Португалката е доказан майстор на нокаута, тъй като 9 от 13-те ѝ победи са постигнати след отказване на съперничките. Лисабонката изглежда е рисков боец, защото агресивният ѝ стил е довел и до 4 поражения.

Нидерландката от своя страна прави първите си стъпки на професионалния ринг, макар вече да е доста добре познато лице на варненската публика с предходните си изяви на SENSHI. Тя е едва на 21 години и зад гърба си има само 3 победи и 2 загуби. Сериозно предимство обаче ѝ дава фактът, че е левичарка.

Ако някъде е възможно да очакваме нокаут в картата на SENSHI 15, то това със сигурност е тук. Противоположната стойка на двете ще отвори куп възможности. Ще имаме и челен сблъсък между кикбокс и карате на сцената на много по свободното откъм удари KWU.

Билетите за SENSHI 15 вече са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg.

Бойната карта на SENSHI 15 ще включва 16 гладиаторски битки между елитни бойни звезди от 19 държави по правилата KWU Senshi и KWU Full Contact, като за първи път ще видим на разгорещената арена и срещи по правилата KWU Open.

Зрелищната бойна галавечер SENSHI 15 ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

15-ото издание  на SENSHI се организира със съдействието  на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls–Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.