При голям интерес премина официалният кантар на участниците в навечерието на пролетното издание на международната бойна галавечер SENSHI 21. Кантарът се проведе в хотел „Астера“ в к.к. „Златни пясъци“ и на него очи в очи за пръв път се изправиха впечатляващите бойни атлети, които ще излязат на ринга на 20 април.

Всичките 28-ма бойци влязоха в категориите си, като демонстрираха отлична форма на кантара и признаха, че с нетърпение очакват битките, преминали са през интензивна подготовка и дадоха смела заявка да дадат най-доброто от себе си на SENSHI 21. 28-те мотивирани професионалисти по киокушин, муай тай, ММА и кикбокс ще покажат своите бойни умения на ринга за радост на публиката и зрителите пред екрана.

В международната гала вечер ще се проведат 14 титанични двубои с бойци от 17 държави по правилата на KWU Full Contact и KWU OPEN. В новото 21-о издание на бойната арена на SENSHI на престижния ринг ще излязат някои от най-впечатляващите спортисти, дошли в морската столица от различни краища на света, а почитателите на бойното шоу по света и у нас ще видят техниката и уменията на 17 нови бойни атлети.

Сред бойните звезди на арената в Двореца на културата и спорта в гр. Варна са и четирима от най-добрите български бойци като носителят на европейската титла на SENSHI в категория до 75 кг, световен KGP и WAKO PRO шампион - Атанас Божилов и четирикратният шампион по кикбокс на България, с много професионални победи и три участия на ринга на SENSHI - Михаил Велчовски.

На ринга на SENSHI 21 за първи път ще се качи шесткратният шампион на България по ММА, който е и победител на престижния турнир за професионалисти “Армагедон“ - Руси Минев, а гвоздеят на вечерта е дебютът на многократния световен, европейски, балкански и републикански шампион по кикбокс Владимир Вълев – Питбула, носител на титлата на WAKO, шампионският пояс на WAKO PRO и световната титла по тай-бокс, който ще направи своя бенефисен професионален мач в родния си град.

Представяме ви и резултатите от официалния кантар на SENSHI 21:

Двубой №1

Категория: -75 кг KWU FULL CONTACT

Михаил Велчовски, България (71,2 кг) – Джеймс Конде, Франция (72 кг)

Двубой №2

Категория: -75 кг KWU FULL CONTACT

Атанас Божилов, България (72,5 кг) – Адриан Мадалин, Румъния (72,3 кг)

Двубой №3

Категория: -70 кг KWU FULL CONTACT

Влад Триф, Румъния (69,9 кг) – Само Петче, Словения (70 кг)

Двубой №4

Категория: -75 кг KWU OPEN

Руси Минев, България (74,4 кг) – Бруно Карвальо, Португалия (74,9 кг)

Двубой №5

Категория: -80 кг KWU FULL CONTACT

Никола Цветкович, Сърбия (76,8 кг) – Константин Русу, Молдова (76,7 кг)

Двубой №6

Категория: -80 кг KWU FULL CONTACT

Никола Тодорович, Сърбия (77,4 кг) – Кристин Мустеаце, Молдова (80 кг)

Кристин Мустеаце от Молдова ще замени французина Кевин Лачими в мача срещу Никола Тодорович от Сърбия.

Двубой №7

Категория: -75 кг KWU FULL CONTACT

Басо Пирес, Португалия (75 кг) – Стефан Дроняк, Канада (75 кг)

Двубой №8

Категория: 95+ кг KWU FULL OPEN

Ендримит Емини, Германия (102,4 кг) – Луис де Брито, Бразилия (129,8 кг)

Двубой №9

Категория: -95 кг KWU FULL CONTACT

Милош Цветичанин, Сърбия (94,8 кг) – Бубакер ел Бакури, Мароко (94,9 кг)

Двубой №10

Категория: 95+ кг KWU FULL CONTACT

Флорин Иваное, Румъния (110,4 кг) – Мирослав Вуйович, Черна гора (112,2 кг)

Двубой №11

Категория: 95+ кг KWU FULL CONTACT

Ахмед Крънич, Босна и Херцеговина (122,7 кг) – Брайън Доуес, Нидерландия (117,2 кг)

Двубой №12

Категория: 95+ кг KWU FULL CONTACT

Георгиос Биниарис, Гърция (115,1 кг) – Ираж Азизпур, Иран (120 кг)

Двубой №13

Категория: 95+ кг KWU FULL CONTACT

Янис Стофоридис, Гърция (110,1 кг) – Кристиан Ристеа, Румъния (101,8 кг)

Двубой №14

Категория: -75 кг KWU FULL CONTACT

Владимир Вълев, България (71,5 кг) – Карлос Гарсия, Испания (67,9 кг)

Остават броени часове до голямото бойно шоу, което отново ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна на 20 април от 18:00 часа. Всеки почитател на бойните спортове у нас, който иска да гледа SENSHI на живо в зала „Конгресна“, може да закупи своя билет от мрежата на Eventim.bg или на място от касите пред залата.

Зрелищната бойна галавечер ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия TrillerTV, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

21-о издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI 21 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, спортния канал MAX Sport 1, американската онлайн телевизия за бойни спортове TrillerTV, КОД Спорт, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.