Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску беше бесен след отпадането от 1/16-финалите на Купата на България след загуба с 1:2 от Локомотив София. Румънският спец обвини футболистите си за поражението и заяви, че ще действа агресивно спрямо тях, ако не се вземат в ръце.

"Искам да направя нещо много ясно. Дойдох, защото не са добре нещата, да ги вкараме в ред. Но сами разбирате, че има много проблеми и се нуждаем от време. Постоянно имаме проблеми. Но най-големия проблем е, че някои футболисти не знаят какво точно означава този отбор. Този мач дори няма нужда да се играе от треньор, просто играчите излизат и трябва да го спечелят".

"100 процента съм сигурен, че ще се оправят нещата, аз ще ги оправя. Ако не се оправят, аз ще създам доста проблеми за играчите. Аз не съм дошъл, за да руша репутацията си, аз имам 10 години опит и не мога да си позволя подобни неща. Разбирам очакванията на феновете и ги разбирам. Но трябва явно да го приемем и да гледаме напрeд".

"ЦСКА е марка, но извън терена, а на терена трябва да се доказва. Ще дойде момент, в който ще бъда агресивен, но това не е моя начин да бъда такъв. Не ми харесва това, че печелим един мач, а на следващия не можем. Идваме тука в Надежда и правим толкова лош мач. А дали ръководителите ме подкрепят, попитайте ги тук".

"Ясно е, че клубът има проблеми. Ако не беше така, нямаше да съм тук. Тимът имаше много трудни времена, а за мене е още по-лошо, защото лятото не успях да проведа аз подготовката. Първо трябва да кажа, че не мога да приема един мач да играем, а другия- не. Но това е футболът, сега с Берое трябва да играят правилните 11", каза той.