Един от големите герои за Ботев Пловдив при елиминирането на ЦСКА от 1/2-финалите за Купата на България - вратарят Хидайет Ханкич, беше на седмото небе от щастие от успеха. 

"Борихме се, давахме всичко от себе си пред този пълен стадион. С тази енергия нямаше как да загубим мача. Дадохме последната капка енергия от себе си и заслужихме победата. Митко Тонев беше на трибуните в София и ми каза, че ако вкараме в този мач ранен гол, всичко ще приключи. Да, голът на Ивелин Попов в началото беше ключът за успеха". 

"Безмълвен съм за феновете ни. Енергията, която ни дадоха и целия стадион пя. Аз настръхнах. Всички бяхме така. Обичам този клуб, всичко в него е невероятно. Дано продължим така. Накрая на мача отидохме да честитим рождения ден на треньора. Знаехме, че той ще даде всичко за нас. Последните седмици бяха стресиращи. Никой не знае през какво мина съблекалнята като обем на работа и тази победа е подарък за неговия рожден ден. Надявам се 15-20 хиляди фенове от Пловдив да са в София", заяви Ханкич.

Снимка: Lap.bg