Очаква се нападателят на Борусия Дортмунд Себастиен Алер да бъде в състава за мача срещу Майнц в сряда, информира агенция "Ройтерс".

Капитанът Марко Ройс и Джуд Белингам сигурно няма да играят в мача, като първият все още не е готов, а националът на Англия е наказан.

"Следим го постоянно и той е по-добре с всеки изминал ден", каза треньорът на тима Терзич за Алер.

"Той вече намери ритъма си и очакваме, че ще го увеличава постоянно. Сигурни сме, че ще играе важна роля и утре", каза още цитираният от БТА Един Терзич.

Борусия Дортмунд, който играе срещу Челси първи осминафинал в Шампионската лига на 15 февруари, има проблеми в Бундеслигата в последните месеци.

След като спечели първите си две гостувания за сезона, след това тимът победи само в един от 6 мача навън. Тимът е на шесто място в класирането в момента, като е на 7 точки зад лидера Байерн.

"Знаем, че това е проблем. Но като погледнете Купата на Германия или Шампионската лига, имахме и успешни мачове като гости", каза още специалистът.

"Това са неща, които обсъждаме с отбора и щаба. Имаме нужда да печелим точки навън. Това е случаят и утре", завърши Един Терзич.

Снимка: БГНЕС