"Изкарайте хубава ваканция". Това е призивът на Борусия Дортмунд към Пари Сен Жермен в социалните мрежи, който е елегантен начин да се подиграеш на съперника, предаде АФП. Това бе и отговора на съобщението на ПСЖ сутринта след елиминирането на Барселона на четвъртфиналите на турнира.

За да празнуват победата си в Барселона на 16 април и попадането в последното каре на Шампионската лига, от Пари Сен Жермен бяха публикували в мрежата X фотомонтаж на балон в цветовете на Барселона, който пада в Сена в подножието на Айфеловата кула. На публикацията слънцето изгрява и е придружено от името на песента на Жак Дютрон "Пет часът е, Париж се буди".

На френски език от Борусия Дортмунд написаха в сряда рано сутринта "Добро утро, 5:09 часът е", като цифрата 9 е на логото заради годината на основаване на Борусия през 1909.

Малко по-късно от германския клуб също публикуваха фотомонтаж на балон в жълто и черно, който тръгва от плажа в посока "Уембли". "Изкарайте хубава ваканция", пожелаха от Борусия на парижани.