Галерия

Най-накрая добра вест и за спортната легенда Христо Стоичков. На 50-годишна възраст Камата ще стане дядо, твърди „Всеки ден". Дъщеря му Михаела е бременна в третия месец от гаджето си Айкут. Преди броени дни цялото семейство се събра в Маями, за да полее щастливата новина.

Въпреки че първа годежен пръстен получи малката му дъщеря Христина, каката Михаела ще я изпревари с наследник на фамилията, както си му е редът.

След разтърсващите за Стоичков скорошни кончини на Трифон Иванов и Йохан Кройф модерният ляв се е разплакал, но от щастие, при благата вест. „Най-накрая нещо наистина хубаво да ни се случи", признал е пред близки Камата. Михаела му е съобщила съвсем наскоро, че ще става дядо, защото от суеверие е изчакала да мине първият месец на бременността.

Преди седмица цялото семейство се е събрало в Маями, където живеят, за да отпразнуват бъдещото внуче. Мика, сестра й и майка им първи заподсмърчали от радост, преди и Стоичков да навлажни очите.

Мика Стоичкова се загаджи за българина от турски произход Айкут през септември 2014 г. Щерката на Камата призна, че именно известният й татко я е запознал с последната й любов.

„Татко ни срещна в Маями. Досега не съм преживявала такава любовна история. Айки е моят човек още от мига, в който го видях", сподели в едно от малкото си интервюта бившата на актьора Иво Аръков, с когото Стоичкова имаше бурни и драматични отношения на родна територия. Тя упорито крие с какво се занимава българинът зад океана, но според близки до фамилията момчето имало спедиторски бизнес.

„Наистина мисля, че съм намерила мъжа на живота си. Това е най-лежерната, спокойна и хармонична връзка, която някога съм имала", признава Мика. Още не е ясно дали до края на годината, когато се очаква раждането на наследника, Мика и Айкут ще се оженят. По наша информация обаче Камата вече е поставил този въпрос на масата, тъй като е с патриархален нрав и смята, че щом има бебе, трябва да има и сватба.