Галерия

Скандалната футболна половинка Уанда Нара пак се забърка в битка. Този път обаче не тя е инициаторът, а нейната "колежка" Натали Вебер.

Жената на футболиста на "Бока Хуниорс" Мауро Сарате, която също се изявява като модел и тв водеща, нападна жестоко сексбомбата. Тя я обвини, че прекалява с фотошопа на снимките, които качва в социалните мрежи. Според Натали резултатът е крайно неестествен. Това си личало най-вече по отношение на краката на съпругата на нападателя на ПСЖ Мауро Икарди.

"Уанда трябва да каже на жените на съиграчите на мъжа й да не я снимат - обяви Вебер, цитирана от "България днес". - Защото, когато го правят и качат необработените кадри, тя изглежда три пъти по-пълна от това, което показва в мрежата. Това е крайно отрицателно, защо се изкарва по-слаба? Защо не се приема такава, каквато е, и иска да продаде изображение, което не я представя реално? Грешно е."

Все пак Натали намери и малко снизхождение към Нара. "Прегръщам Уанда заради отговора, който тя даде на съобщението, което й оставиха в инстаграм, напомняйки й как започна кариерата си", обяви жената на Сарате.

Нара стана известна с участието си в няколко филма за възрастни и актови фотосесии. Преди няколко дни тя бе нападната в инстаграм, че много си е повярвала и е забравила как стана известна. Устатата Уанда, естествено, не остана длъжна на критика си и добре го нареди. Сега всички тръпнат как ще отговори на нападките на Натали.