Легендарният бразилски футболист Роналдиньо все още е под домашен арест в четиризвездния хотел „Палмарога“ в парагвайската столица Асунсион, но този факт явно не му пречи да си прекарва отлично.

Изданията зад Океана твърдят, че световният шампион за 2002 г. почти всеки ден организирал купони с десетки красиви момичета, които продължавали до ранните часове на сутринта. Както е известно, Рони бе пратен зад решетките в Парагвай в началото на март, след като с брат му Роберто Азис преминаха границата й с фалшиви паспорти.

Месец по-късно той излезе от затвора и бе пуснат под домашен арест в луксозна хотелска стая за около 400 долара на нощувка. “Строгият режим“ за Роналдиньо обаче се превърнал в постоянни купони в женска компания и голямо количество алкохол по време на всяко парти.

“Мисля, че са модели, просто изглеждат перфектно. След всяко парти някои от тях отиват направо на паркинга и се качваха в личните си автомобили, а други излизат пред хотела и оттам ги взима някой", коментира източник на изданието “Hoy”, цитирано от "Монитор".

Междувременно съдът в Парагвай определи датата 24 август за изслушването на Роналдиньо и Роберто Азис по техните обвинения. Местните медии информираха, че почти сигурно двамата братя ще се отърват с условна присъда и ще бъдат пуснати да се завърнат в Бразилия.

Те обаче ще трябва да платят глоба в общ размер на 200 хиляди долара. Роналдиньо и брат му прекараха точно 32 дни в парагвайския затвор, преди адвокатът им да осигури тяхното освобождаване под гаранция за 1,6 милиона долара.