Галерия

Бившата съпруга на швейцарския халф Блерим Джемайли - Ериона Сюлеймани, е самотна. Скандалната госпожа няма мъж до себе си от известно време. Албанката сподели, че се забавлява сама. Тя вече не искала случайни връзки и чакала истинския.

"Ако срещна някой, той трябва да добави стойност към живота ми - заяви цитираната от "България днес" Ериона. - Едва тогава може да помисля за връзка. Иначе по-добре да си стоя сама."

Мис Албания и футболистът се разделиха през 2017-а след едва 2-годишен брак. Причината стана разкрепостеното поведение на моделката и постоянните й необмислени реплики. Преди време Ериона обяви, че футболистите не ставали в леглото.

"Секс преди мач? Футболистите не са големи любовници. Предпочитат да се оправят сами", е едно от скандалните разкрития на сексапилната мадама.

В друго свое интервю Ериона твърди, че във футбола има много случаи на хомосексуалност. Горещата мацка стана световноизвестна по време на европейското първенство във Франция през 2016 година. Тогава тя събра погледите на всички на трибуните, докато подкрепяше съпруга си и тима на Швейцария. Двамата с Джемайли имат син.