Уанда Нара даде своята рецепта за щастлив брак на своите 7,4 милиона последователи в Инстаграм.

Опитът й е трупан почти 7 години семеен живот с нападателя на "Пари Сен Жермен" Мауро Икарди. „Обичам те, всичко друго можеш да си купиш с кредитните карти“, написа в любовно послание до футболиста навръх Свети Валентин Уанда, която е и мениджър на съпруга си.

Госпожа Икарди публикува и видео, в което обяснява как поддържа страстта. „Свети Валентин е да готвиш за любимия си всеки ден. Да го очакваш със стек бургер в 3 часа през нощта след мач. Или пък да влезеш в кухнята призори и да му приготвиш най-хубавия сандвич в света с пиле и авокадо. Или любимия десерт следобед. И разбира се, да си най-добрата в леглото“, е мотото на изкусителната аржентинка.

Русокосата футболна съпруга показа и подаръка от Мауро за Деня на влюбените – собственоръчно приготвено месо на барбекю. „Евтино си минал“, пошегува се красавицата, цитирана от "Монитор".

Тя и Икарди посрещнаха празника с трите си деца. Момчетата Валентино (на 12 години), Константино и (10) и Бенедикто (9) са от връзката й с друг аржентински футболист – Макси Лопес. На нападателя на "Пари Сен Жермен" пък са щерките Франческа (6) и Исабела (4).