Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри е завел две свои фенки на бар, където са се наливали с алкохол в продължение на осем часа. След разпивката мацките са помолили 33-годишния боксьор да запечатат момента със селфи с коментар: „Ние и Циганския крал“.

Кулминацията на вечерта настъпила, когато Тайсън придружил момичетата в апартамента им в Манчестър. В същото време съпругата му Парис го чакала вкъщи с шестте им деца, едното от които новородено.

21-годишната Стела Кабелис и Кайла Дауни (24) цяла нощ обръщали шотове и танцували с Фюри. Запознали се в шикозен ресторант, където Фюри вечерял с треньора си Анди Лий.

 

Двете снимали Тайсън и светкавично се похвалили в социалните мрежи, а след това си разменили телефоните с него и се намерили по-късно в нощно заведение с отлични коктейли.

„Те не можеха да повярват на късмета си. Стела и Кeйла бяха наистина впечатлени от контакта с такава звезда и се насладиха на вкуса на светския живот с него. Той беше перфектен джентълмен и те се похвалиха на приятелите си какво невероятно време са прекарали с него.

Смятат, че Тайсън е страхотен. Те се чувстваха много щастливи, а Фюри ги засипваше с комплименти и беше много забавен. Той е звяр на ринга, но извън него е внимателен, обичащ забавлението човек“, разказа близък до мацките пред „Сън“.