Безкрайната сапунка между нападателя на ПСЖ Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара претърпя ново развитие. Явно, за да скрепи връзката, след като бе хванат в изневяра, футболистът заведе любимата си в Дубай.

Галерия

34-годишният модел публикува няколко снимки от частния самолет, с който са пътували. Икарди пък сподели кадър от ресторанта, в който обядват, като стриктно отбеляза всички подробности, след като отново активира профила си в “Инстаграм“.

Важна подробност, която не убягна на техните последователи, бе, че аржентинката отново носеше брачната си халка. Както е известно, блондинката разкри, че голмайсторът й изневяра с аржентинската актриса Чайна Суарес. Впоследствие звездното семейство на няколко пъти се разделяше и събираше.

Междувременно стана ясно, че Мауро и Уанда са подписали договор, за да спасят брака си. Според споразумението нападателят е длъжен да предостави цялото си имущество на жена си до 2050 г. TYS Sports твърди, че играчът на ПСЖ е дал на Нара правата на всичките си договори – настоящи и бъдещи.

Тя вече е собственик и на имотите му, включително мезонет в Милано и къща на езерото Комо.