Григор Димитров ще разчита на компанията на гаджето си Лолита Османова в Австралия за втора поредна година. Сега, освен че го придружава, красивата рускиня е и негов готвач. Навръх Коледа двамата се настаниха в хотел „Краун Тауърс“ в Мелбърн, където освен на основното меню Гришо разчита и на кулинарните умения на любимото си момиче, пише "Монитор".

28-годишната рускиня публикува кадър от богатата им трапеза на закуска и се обърна към последователите си в Инстаграм: „Започвайте деня с две чаши топла вода. На снимката е моят омлет с гъби и спанак. Към всичко останало нямам никакво отношение.“

Снимки на неустоимата Лолита вижте ТУК!

Григор се готви усилено за 13-ото си участие на Australian Open, който стартира на 17 януари. За него той ще подгрее на ATP 250 турнира в Мелбърн, започващ на 4 януари. В него Димитров най-вероятно ще е поставен под №2 в схемата, а жребият се тегли на 2 януари.

Въпреки че България така и не получи място в отборната надпревара ATP Cup, Гришо влезе в класацията на турнира за най-добрите Hot shots със свое изпълнение от 2019 г., когато националите играха в надпреварата и записаха победа над Великобритания.