В Англия тече дело срещу бившия капитан на Манчестър Юнайтед и Уелс - Райън Гигс, по обвинения в побой над бившата му приятелка Кейт Гревил.

Той отрича да е удрял нея и сестра й, както и която и да било друга жена, но разкри други любопитни неща за интимния си живот. 

На въпрос на своя адвокат той обясни, че не е в състояние да устои на красива жена, независимо дали е обвързан или не. Поясни още, че не е бил верен на нито една от бившите си половинки, уточни също, че дори брак не може да го спре.

Той все пак призна пред съдебните заседатели в Манчестър, че е възможно неволно да е ударил Кейт, когато тя открила изневерите му и двамата се скарали жестоко. Тя взела телефона му, а той се опитал да го измъкне от ръцете й. Гигс беше арестуван през ноември миналата година и обвинен в побой. 

В Англия тече и друго дело срещу футболен човек. Подсъдим за осем изнасилвания между октомври 2018-а и август 2021-ва в дома си е Бенжамен Менди. Той бе определен от прокурора като „хищник“, след като стана ясно, че заключвал жертвите в специална стая и им отнемал телефоните.