Годеницата на Кевин Трап е причината за отпадането на вратаря от националния отбор на Германия за Евро 2024. 33-годишният страж на Айнтрахт Франкфурт се намира в слаба форма в края на сезона, а ръководството на "орлите" смята, че Трап изобщо не е съсредоточен върху изявите си на терена, съобщава "Билд".

Бразилският супермодел Изабел Гулар се сгоди с Кевин Трап през 2018 година. Наскоро вратарят дори беше обвинен от свои съотборници, че не се раздава на сто процента по време на тренировките.

Твърди се още, че 39-годишната красавица му оказва крайно негативно влияние, като го кара да излизат от автомобила си по определен начин, за да им бъдат направени по-добри снимки.

Трап и Гулар са сгодени от 2018-а година, но все още не са вдигнали сватба. В началото на връзката им вратарят още беше в Пари Сен Жермен. Самата Изабел открехна за строго правило, което прилагат в сексуалния им живот.

„С Кевин правим много любов. Поне четири или пет пъти седмично. Но ако е загубил важен мач с отбора, дори да се разкрася, да си оправя ноктите и да нося най-доброто си бельо – пак няма да има секс“.