България вече си има нов евроидиот. Това е отборът на Лудогорец Разград. 

"Орлите" тръгнаха с голямата кошница и със закани, че отново ще влязат в групите на Шампионската лига.

Да ама мечтите започнаха да се изпаряват. И както се казва в една поговорка "не слагай тигана, докато рибата е още в морето".

Мечтите не се изпаряват, защото е невъзможно Милсами да бъде елиминиран, а защото с тази трагична игра отборът е за никъде и дори да премине в следващия квалификационен кръг по-сериозен съперник ще го смачка.

Нека погледнем мача на две части - Лудогорец просто не е онзи отбор, който бе преди една година. 

Тимът изигра най-слабото си полувреме в историята - като говорим за второто, и не направи нищо по силите си, за да обърне резултата срещу молдовските анонимници.

До ден днешен България се смее на Левски и ЦСКА заради кошмарните отпадания от тимове като Тампере, Мура, Дебрецен, БАТЕ Борисов и т.н, а Литекс също стана евроидиот преди седмица, след като тимът се сгромоляса срещу латвийския слаба Йелгава.

В такъв момент всички трябва да подкрепим отбора на "Орлите", а не да го критикуваме, но истината е, че за такава загуба просто извинение няма и критиките са най-нормалното нещо. 

Не можеш да купиш футболисти за милиони евро, да вземеш дясната ръка на Жозе Моуриньо в отбора си и същевременно да запазиш голяма част от гръбнака основни играчи, и след това да се дъниш срещу отбор като Милсами, просто е несериозно. Tова показва само, че отборът не е готов да гони с пълна сила целта си - влизане в групите на Шампионската лига за втора поредна година. 

След като вече отправихме заслужената критика към момчетата на Бруно Рибейро можем да им пожелаем само успех в реванша и значително по-добра игра. 

Калоян Ангелов, Gol.bg