Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отговори чрез публикация във фейсбук на атаките на футболни фенове на Левски към нейния съпруг Наско Сираков.

Припомняме, че НКП и Сдружение „Левски на левскарите“ официално свалиха доверието си към управлението на „синята“ легенда.

Именитата гимнастичка и дългогодишен спътник в живота на Наско сподели мнение на Любомир Яшев, определящ себе си като „неорганизиран фен“.

„ВАЖНО‼️
Нека го прочетат многобройните сини фенове?, политиците ни, хората от институциите!
Понеже семейството ни е постоянно малтретирано, скоро ще чуете и моето мнение – ще бъде казано много високо и много публично. За начало само в България.
Прочетете един коментар на Любомир Яшев, определящ себе си като верен, неорганизиран фен, участващ във всички кампании за спасяването на Левски:
“Повече от 10 години ФК.Левски е тероризиран от група маргинали,хора с големи амбиции,но нулева житейска и професионална реализация.Хора ,които не са управлявали дори етажна собственост са си поставили за цел с помощта на определени политически и криминални кръгове,да управляват,търгуват и определят клубната политика на най-обичания клуб в България. През годините бяха създадени ,,Тръст синя България”;Левски на Левскарите и превзет националния клуб на привържениците от вътре,с една единствена цел,гласът на милионите Левскари да бъде монополизиран,узурпиран заглушен.През тези организации всяко ръководство бе шантажирано и изнудвано посредством хулигански прояви и апел за бойкот.Протест докато въпросните герои милеещи за синята идея не получиха акции,магазин,мърчедайзинг,охрана ,процент от билети. Господа сепаратисти време е вече да паднат маските и да си признаем,че вие разделяте а не обединявате.Вие мразите а не обичате,вашата основна цел е да има зависим Левски,не свободен и проспериращ. Вашите ментори ходят с анцунг и говорят на диалект,вашите господари са с богата криминална биография и минимален интелект.Вашата пропаганда е през съмнителни медийни канали ,обслужвани от журналисти готови за един таратор да предадат всичко свято. Господа отидете в клубната експозиция и вижте ,какви Левскари са се раждали,слава Бог ще се раждат,за най-голямо щастие не приличат на вас!!! П.П.Г-н Сираков,Г-н Борисов,дръжте далеч търговците от храма(Георги Аспарухов).Хора на , които са скъпи билетите и абонаментните карти,тези и без това влизат без пари са много под 1(един )процент.Вашият най-голям капитал е феноменът публиката на Левски,феномен описан от Смирненски,,От каруцар до Цар”От каруцар до цар ,от богат до просяк,от неграмотен до интелектуалец,всички ние подкрепяме Левски!!!
Феноменът Левски е описан дори от социалиста Вапцаров,гениалният поет обичащ десният отбор пише,,Монокълът златен,каскета е син”
Докато има милиони Българи възпитани в Любов към Левски и Родината ,група футболни хулигани с корестни намерения,нямат никакво значение!!!”, написа Илиана Раева.