Неймар все още е най-скъпият футболист в света. ПСЖ плати на Барселона 222 милиона евро. Напоследък обаче бразилецът попада в заглавията не заради изявите си на терена, а заради лудориите си извън него.

Тази седмица Неймар се раздели с майката на новородената си дъщеричка – Бруна Бианкарди. Това се случи малко след като той поиска голи снимки от звезда на OnlyFans. 31-годишният нападател отрича да е извършил нещо нередно и твърди, че настойчивите му молби към предизвикателната Алин Фариа са „отпреди години“. Бруна публикува лаконично съобщение. „Това е личен въпрос“. А това далеч не е първият път, когато шареният любовен живот на бразилецън е под светлината на прожекторите.

През юни 2022 г. Бруна го обвини в изневяра и тогава двамата се разделиха за първи път. През януари отново се събраха, а през април стана ясно, че инфлуенсърката е бременна. Скоро след това блогърката Фернанда Кампос декларира, че е спала с футболиста. „Започнахме да си разменяме съобщения през ноември и прекарахме заедно нощта преди бразилския Свети Валентин на 12 юни. Бурният акт продължил 40 минути в апартамента на Неймар в Сао Пауло.

„Чак на следващия ден разбрах, че има приятелка и тя е бременна. Беше грозно от негова страна на пропусне тази част“.

На Неймар се наложи да се извинява публично. „Не знам дали ще се справим, но съм сигурен, че искам да опитам. Любовта ни към бебето ще победи, любовта ни един към друг ще ни направи по-силни.“

Покрай бурните събития стана ясно, че Неймар и Бруна са сключили договор за секс. В документа било записано, че звездата е свободен „да флиртува и дори да прави секс с друга жена“. Условията са три – да бъде дискретен, да носи презерватив и да не целува по устата.

През септември видеозаписи показаха как Неймар купонясва с две жени в испански нощен клуб. „Наясно съм какво се случи и отново съм разочарована, но в последния етап от бременността ми фокусът и притесненията ми са насочени към дъщеря ми и това е всичко, за което ще мисля в момента“, коментира Бруна.

Това не е единственият предполагаем „сексуален договор“, свързан с Неймар, припомня bTV. През 2014 г. се появиха сензационни твърдения за неговия трансфер на стойност 90 милиона евро милиона от Сантос в Барселона. Бившият президент на бразилския клуб – Луис Алваро де Оливейра Рибейро, разкри за ESPN, че бащата и агент на футболиста – Неймар-старши, е дал зелена светлина за сделката, след като противоречивите искания са били изпълнени. Те включват оргия в лондонски хотел, описан като „един от най-луксозните“ и „където кралицата е пила чай“.

Рибиеро, който нарече Неймар-старши „лъжлив крадец на пари“, обяви и други детайли. Сред претенциите фигурирали безплатни кафета и частен самолет, както и допълнителни самолетни билети. „90 милиона евро включват кафета за бащата на Неймар, както и оргия в хотел в Пикадили, Лондон. Бащата на Неймар искаше да вземе всичко. Той нито веднъж не плати за кафе. Аз покрих от джоба си 200-те кафета, които изпи с мен. Също така проститутките и самолет, който да го отведе до Флорианополис, за да гледа националния отбор.“

Преди Бруна, през леглото на Неймар минаха цяла армия зашеметяващи модели. Каролина Дантас, от която има син, е смятана за първата му голяма любов. Двамата излизаха, докато изгряващата звезда блестеше Сантос, но романсът им продължи само година.

Малко след раздялата той се премести при модела от корицата на Playboy Барбара Евънс, която по-късно стана известна в Бразилия с участия в няколко телевизионни риалити предавания. Връзката оцеля само месец-два. На хоризонта се появи друг модел на Playboy – Патриша Джордан.

По-къснпо Неймар и моделът Бруна Маркезин бяха определени като „златна двойка“ от пресата в Бразилия. Двамата се запознаха на карнавала в Рио през 2012 г. и поддържаха отношения цели 5 години, но слуховете за изневери дебнеха отвсякъде. Наложи се Неймар да заведе дело за клевета срещу инфлуенсърката Лариса Оливейра.

През 2015 г. футболистът обаче сам се похвали с момичето на UFC Octagon Джени Андраде. Тя озаглави тяхна обща снимка като „Кен и Барби са красиви“. Романтиката обаче приключи бързо и Джени отстъпи мястото си на супермодела Каролин Капуто. А тя от своя страна – на Наталия Барулич.

Снимка: БГНЕС