Лудогорец - Черно море, мач за Суперкупата на България, стадион "Лазур", Бургас. 20:00 часа.

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: Вл. Стоянов, Ангуло, Моци, Терзиев, Саша, Анисе, Дяков, Вандерсон, Марселиньо, Мисиджан, Кишада

ЧЕРНО МОРЕ: Китанов, Венков, Траянов, Станчев, Паланков, Буркхарт, Курьор, Стенио, Бурабия, Райков, Петков

Прогноза на Gol.bg:
Лудогорец ще има нов тежък мач срещу Черно море и ще гони втора поредна победа над варненци за последните дни, след като ги удари в шампионата. 

Мачът ще е на стадион "Лазур" в Бургас, а четата на капитан Никола Спасов няма какво да губи и ще се хвърли изключително здраво в днешния двубой.

"Орлите" от Разград ще бъдат без наказания Сисиньо и контузения Данчо Минев, докато варненци ще са без контузените Расим и Бакари. 

Едва ли можем да очакваме гръмки изненади в двата състава.

Бруно Рибейро ще заложи по всяка вероятност на Кишада в предни позиции, а Анисе също е гласен за титуляр. Препелица и Лукоки ще останат на пейката почти сигурно.

Атаката на варненци почти сигурно ще бъде водена от Петков, а Траянов ще заеме мястото си в центъра на отбраната, въпреки кошмарната грешка срещу Левски.

Разградчани спечелиха финала и през миналата година, а един подобен трофей сега със сигурност ще вдъхне още повече кураж на отбора и ще успокои напрежението около Бруно Рибейро.

Днес Лудогорец излиза за трофей номер 9 в своята клубна история, нашата прогноза за тази среща е успех с 1:0 за разградчани.

Резултат: Лудогорец - Черно море 1:0